Direct naar de inhoud.

Unieke werktuigdrager rijdt rond in Stadskanaal

  • door:
  • op:
De werktuigdrager in het centrum van Stadskanaal. Van links naar rechts: Tim, Jan, Mohammad & Hary.

STADSKANAAL – Wie het centrum van Stadskanaal bezoekt kan zo maar eens dit bijzondere voertuig tegenkomen. Zo’n drie tot vier keer per week zal deze wagen door de straten rijden om het centrum fleurig te houden.

Samen voor de maatschappij

Via de Meedoen-balie van het AZC kunnen bewoners zich aanmelden voor diverse soorten vrijwilligerswerk. Mohammad en Amir zullen, samen met een aantal medebewoners uit het AZC, zorgdragen voor de bewatering van de mooie bloemen in het centrum. De bewoners zijn enthousiast en staan te popelen om hun steentje te kunnen bijdragen aan de maatschappij. Met dit bijzondere voertuig kunnen bewoners van het AZC het prachtige centrum van Stadskanaal leren kennen en helpen bij het onderhoud hiervan.

Uniek concept 

Deze werktuigdrager is ontstaan uit een samenwerking tussenAvitec, B&M Groenvoorziening, de gemeente Stadskanaal, Centrum Winkeliers Stadskanaal en het AZC in Musselkanaal. Dit bijzondere voertuig is speciaal voor dit doel ontworpen door Avitec, die hem graag beschikbaar stelt aan het centrum. Met twee grote watertanks zal deze unieke, compacte wagen ervoor zorgen dat de planten in het centrum voldoende water krijgen.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal