Direct naar de inhoud.

Gemeente Stadskanaal wil af van verwaarloosde boten

  • door:
  • op:
De verwaarloosde vaartuigen aan de Schoolstraat (1), de H.J. Kniggestraat (2 en 3) en de Marktstraat (4 en 5). Foto’s: Gemeente Stadskanaal.

STADSKANAAL – De vele pleziervaartuigen in het Stadskanaal zorgen voor een verlevendiging van het lint. Op enkele uitzonderingen na: verwaarloosde, soms (half) gezonken boten die al enkele jaren niet meer van hun plek zijn geweest. Ze zijn het gemeentebestuur een doorn in het oog en daarom worden deze boten uit het water gehaald en afgevoerd.

Het gaat om vijf boten aan de H.J. Kniggestraat in Stadskanaal en de Schoolstraat en de Marktstraat in Musselkanaal. Vaartuigen, soms meer wrakken, waar zichtbaar al tijden geen hand naar is uitgestoken. De gemeente geeft de eigenaren van de boten tot 12 augustus de tijd zich te melden bij de gemeente. Als die niet van zich laten horen begint de gemeente de boten ruimen.

Eén reactie op “Gemeente Stadskanaal wil af van verwaarloosde boten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-