Direct naar de inhoud.

Voor derde keer in vier dagen tijd fietser aangereden in Nieuw-Buinen

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 30 jul 2022
  • tags:
De plek van de aanrijding aan het Zuiderdiep F: Persbureau Drenthe

NIEUW-BUINEN – Zaterdagmiddag rond de klok van drie uur heeft er op het Zuiderdiep in Nieuw-Buinen een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een wielrenner. De automobilist wilde afslaan en heeft de wielrenner geen voorrang verleend. Naar alle waarschijnlijkheid heeft de automobilist de wielrenner die op het fietspad reed niet gezien. De wielrenner is in de zijkant van de auto gereden en hierbij ten val gekomen.

Het ambulancepersoneel heeft de wielrenner samen met de politie op straat gestabiliseerd. Daarna heeft men de verdere verzorging in de ambulance gedaan. De wielrenner is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

De aanrijdingsselecteur van het teamverkeer is ter plaatse gekomen voor advies en hulp bij de verdere afhandeling. Ook is de Forensiche Opsporing Verkeer ter plaatse geweest om de situatie in zijn geheel vast te leggen.

Dit betrof de derde keer binnen 4 dagen dat er een soort gelijk ongeval heeft plaatsgevonden tussen een auto en een fietser op het Zuiderdiep in Nieuw Buinen.

Lees ook: Gewonde bij ongeluk tussen fietser en automobilist in Nieuw Buinen

De eerdere ongelukken in Nieuw-Buinen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-