Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zomeravond diner in de stoomtrein

Een borrelplank in de oude stoomtrein van de STAR F: Eigen foto

STADSKANAAL/VEENDAM – Genieten van het Veenkoloniale landschap in een heerlijk avondzonnetje? Op zaterdag 13 augustus rijden we weer een speciale avondrit! Tijdens deze treinrit op de grens van Groningen en Drenthe kun je ook nog kiezen voor een heerlijk diner of een lekkere borrelbox!

Eten en drinken

Tijdens de avondrit kun je in de trein genieten van een viergangen zomermenu in Italiaanse stijl. Of kies de borrelbox voor onderweg met allerlei heerlijke hapjes en een drankje.  Een heerlijke bestemming voor een avondje uit.

Avondrit

Wil je gewoon met de trein mee zonder diner of borrel? Dat kan uiteraard ook!  De trein vertrekt om 18.30 uur vanaf het station Stadskanaal voor een rit naar Veendam en weer terug.

Kaartverkoop en reserveringen

Kaarten voor de dinerrit zijn € 39,50 (inclusief treinrit), de borrelbox kost € 9,95 (exclusief treinkaartje).  Voor de dinerrit en borrelbox geldt dat reserveren vooraf verplicht is.  Maak je alleen een treinrit? Dan gelden de normale tarieven en is reserveren niet verplicht. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Museumspoorlijn STAR: www.stadskanaalrail.nl.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.