Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Musselknoalster opgepakt na rijden met alcohol en drugs op

Foto ter illustratie

TWEEDE EXLOËRMOND/MUSSELKANAAL – Een 36-jarige man uit Musselkanaal werd afgelopen zaterdagavond rond half tien staande gehouden door de politie. Dat meldt de politie op hun Facebookpagina. De motorrijder moest een blaastest doen. De uitslag liet zien dat de bestuurder teveel alcohol op had.

Daarnaast bleek uit een speekseltest dat hij onder invloed van drugs was. De politie vond dat reden genoeg om de meneer aan te houden en mee te nemen naar het politiebureau. Aangekomen op het bureau deed en GGD-arts een bloedtest.

Na het verhoor en het opgelegd krijgen van een rijverbod voor 24 uur mocht de 36-jarige man weer gaan.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.