Direct naar de inhoud.

PvdA Borger-Odoorn geeft caravan weg voor Boerenrock

  • door:
  • op:
De caravan die de PvdA gaat weggeven. | Foto: PvdA Borger-Odoorn

BORGER-ODOORN -De Partij van de Arbeid in Borger-Odoorn geeft speciaal voor Boerenrock een caravan weg. Tegelijk is het een verwijzing naar de grote woningnood onder jongeren. De actie is opgezet in samenwerking met de PvdA in Aa en Hunze. Daar werd de de caravan gebruikt tijdens de campagne van de verkiezingen afgelopen maart.

Volgens fractievoorzitter Peter Zwiers is de actie op Facebook als een knipoog bedoelt. ‘We brengen nogmaals de woningnood onder de aandacht, maar verwijzen ook nog even naar onze discussie met Gemeentebelangen dat wij Boerenrock niet zouden steunen. Dat doen wij natuurlijk wel!’

Mooi feestje

Op woensdag zal de PvdA een gelukkige winnaar gaan trekken en die mag er mee doen wat hij of zij wil. ‘Of hij het weekend gaat overleven is natuurlijk de vraag, maar als ze er maar een mooi feestje van maken,’ aldus Zwiers.

Na twee coronajaren kan Boerenrock dit jaar weer echt los. Zwiers is blij dat het weer kan. ‘De organisatie stopt er hun ziel en zaligheid in en Boerenrock hoort natuurlijk bij onze regio. Voor jonge mensen in ons gebied is dit echt vakantie, dus ik ben blij dat het weer kan.’

2 reacties op “PvdA Borger-Odoorn geeft caravan weg voor Boerenrock”

  1. Misschien moet er ook een verwijzing komen naar de participatiewet (en de doorgedraaide marktwerking waaraan de Pvda volop heeft meegedaan) waardoor heel veel mensen in de armoede terecht zijn gekomen door de Pvda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-