Direct naar de inhoud.

Leerling gewond tijdens potje basketbal in Stadskanaal

  • door:
  • op:
Het basketbalveldje bij het Ubbo Emmius in Stadskanaal. F: Persbureau Groningen

STADSKANAAL – Op het Ubbo Emmius aan de Sportparklaan in Stadskanaal is vanmiddag een 15-jarige vmbo-leerling gewond geraakt aan zijn hoofd. Dat gebeurde tijdens een introductiedag voor nieuwe leerlingen. De jongen viel tijdens een potje basketbal op zijn achterhoofd.

Een ambulance werd opgeroepen. Ook werd een arts met een traumahelikopter ingevlogen. Het slachtoffer had veel pijn, maar was aanspreekbaar, aldus directeur Marcel Leegte: ‘Gelukkig kon hij al zijn ledematen bewegen.’

De jongen is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-