Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De grootste ‘Schlager König’ komt naar Veendam!

De zanger Otto Lagerfett komt op 1 oktober naar Veendam F: Eigen foto

VEENDAM – De datum 1 oktober 2022 stond al enige tijd vast bij de organisatie van het Oktoberfest Veendam, de kaartverkoop is weken geleden al gestart en de voorbereidingen zijn in volle gang. Echter was het volledige programma voor het Duitse bierfestival nog niet in kannen en kruiken. Zo was men de afgelopen tijd druk zoekende naar de juiste toevoeging van een act aan de Line-Up. Inmiddels is de zogeheten ‘Special Guest’ vastgelegd en bekend gemaakt door de organisatie.

‘Special Guest’ 

Hij staat al vanaf 1997 in de hitlijsten in Duitsland en heeft ontelbare gouden platen op zijn naam staan. Geheel in stijl is Otto een graag geziene artiest op festivals en in feesttenten door heel Nederland en Duitsland. Live on stage brengt hij hits als ‘Festival der Liebe, Du, Fiesta Mexicana’ ten gehore, waarmee hij grote mensenmassa’s in feeststemming weet tebrengen! Niet voor niets staat hij bekend als de grootste Schlager König van dit moment! Met het vastleggen van deze 4e act is de Line-Up voor het van oorsprong Beierse volksfeest compleet.

Palemiger Spatzen, De Alpenzusjes & Peter Mans

Tijdens het avondvullend programma bestaande uit traditionele Schlagers, bekende Aprés- Ski hits en de allergrootste meezingers wordt het één groot feest der herkenning! De 6 koppige band ‘Palemiger Spatzen’ staat op 1 oktober voor de 2e keer op het Oktoberfest Veendam. Met destijds een overweldigende show was de keuze om deze band nog eens terug te laten keren in de Sorghvliethal snel gemaakt.
Daarnaast maken ‘De Alpenzusjes’ hun opwachting tijdens de 7e editie van het Oktoberfest Veendam. Hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en bovenal twee geweldige zangeressen behoeven verder geen uitleg.
Net als tijdens de laatste editie in 2019 mag Peter Mans zeker niet ontbreken in de Line-Up! Naast meerdere sets vanachter de draaitafel verzorgd Peter ook de presentatie gedurende de avond.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.