Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Picknickbank van Dorpsbelangen Nieuw-Buinen verdwenen (Update)

Het vermiste bankje in het bos in Nieuw-Buinen F: Facebook Dorpsbelangen Nieuw-Buinen

NIEUW-BUINEN – De picknickbank die op de heuvel van het Buinerhornse bos staat, is verdwenen. De picknickbank is vier jaar geleden geplaatst door Dorpsbelangen Nieuw-Buinen. Dat zegt de dorpsvereniging op hun Facebookpagina. Het bestuur vraagt zich af waar het bankje heen is gegaan. Ook zal er aangifte gedaan worden.

Verschillende inwoners reageren op het Facebookbericht. Zo geeft iemand aan dat zij het bankje afgelopen weekend nog heeft zien staan. Een ander reageert: ‘Misschien heeft het met de werkzaamheden in het bos te maken.’ Weer een ander oppert het idee om het bankje maar vast te maken met kettingen in de grond.

Rond het middaguur maakte de dorpsvereniging bekend dat de picknickbank weer terecht was. Agrarische Dienstverlening Oving heeft de bank beschadigd tijdens het bomen rooien in het bos. De bank kon niet meer worden gemaakt. Over een paar weken wordt er een nieuw picknickbank door het bedrijf geplaatst.

Dit bericht is aangepast nadat bekend werd gemaakt dat de bank terecht is.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.