Direct naar de inhoud.

Musicalster Carolina Dijkhuizen treedt op in ‘home town’ Veendam

  • door:
  • op:
Dijkhuizen is klaar voor haar optreden in Veendam F: EO

VEENDAM – Musicalster Carolina Dijkhuizen zal optreden tijdens het festival Let The Sixties Roll in Veendam. Het evenement vind op 26 november plaats in Grand Café Java in de Parkstad. De musicalster en zangeres getogen in Veendam zal een ode brengen aan Donna Summer.

Dijkhuizen zelf heeft veel zin om in haar ‘home town’ op te treden. ‘Ik ben niet heel vaak voor optredens in het Noorden maar als ik dan weer eens word geboekt is het extra leuk dat ik in m’n eigen home town mag optreden!’, aldus de musicalactrice op haar Facebookpagina.

Het festival wordt georganiseerd door Dirk Jan Brouwer, Bram Bos en Hans Stuut en Leo Frans. ‘We speelden al een hele tijd met het idee,’ zo vertelt Dirk Jan Brouwer op het terras van Java eerder aan RTV1. De mannen hebben de festivals in de jaren 90 allemaal meegemaakt. ‘Die sfeer die er altijd hing in Veenlust was geweldig,’ aldus Hans Stuut.  ‘Het was daar ‘kruip door – sluip door’ en daardoor kreeg je een leuke en gezellige mengelmoes van het kunnen luisteren naar leuke muziek , maar ook even gezellig bijkletsen met bekenden.’

Niet alleen Dijkhuizen zal optreden in Java, maar er zullen ook optredens zijn van Jonathan Rhodes, Erwin Java’s travel party, The Beatles session en Mary Amora.

Lees ook: De Sixties gaan weer rollen in Veendam: ‘We willen de sfeer van Veenlust terugbrengen’



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal