Direct naar de inhoud.

Party Kids in de baptistenkerk in Stadskanaal

  • door:
  • op:
Evita Meems in gesprek met presentator Gertjan Kamst F: RTV1

STADSKANAAL – In de Baptistenkerk ’t Kruispunt vindt op 18 en 19 oktober het evenement Party Kids plaats. ‘Het evenement is bedoeld als activiteit in de herfstvakantie voor de schoolgaande kinderen’ aldus Evita Meems in het RTV1 programma Het Randgesprek. 

Het Randgesprek met Evita vond afgelopen maandagochtend plaats in de bibliotheek in Stadskanaal. Het uitgangspunt van het gesprek was het evenement onder de aandacht te brengen, wat vooral bij de veertig- en vijftigplussers bekend staat als de vroegere vakantiebijbelschool. 

Evita vertelt in het gesprek dat het concept van de vakantiebijbelschool wel anders is geworden. Er is ook veel aandacht voor nevenactiviteiten zoals het schminken, het dansen en het knutselen. ‘Maar het geloof blijft wel centraal staan’, legt Evita uit. De kinderen zijn op deze dagen welkom tussen 10 en 12 uur. ‘Op woensdagavond vindt er ook nog een bingo plaats’, eindigt Evita dit gesprek.

Het Randgesprek met Gertjan Kamst wordt iedere dinsdagavond uitgezonden om 19 uur bij RTV1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-