Direct naar de inhoud.

Oktobermaand Kindermaand bij Museumspoorlijn STAR (met foto’s)

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 19 okt 2022
  • tags:

VEENDAM/STADSKANAAL – Tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen tot en met twaalf jaar gratis een ritje met de stoomtrein maken. Op woensdag 19 en zondag 23 oktober is er nog een mogelijkheid om met de trein mee te rijden.

Jaarlijks is dit evenement een groot succes. Ook dit jaar werd er met veel enthousiasme op Facebook gereageerd toen bekend werd gemaakt dat kinderen weer gratis mee mochten rijden. Veel bevriende moeders zijn samen met hun kinderen naar het station in Stadskanaal gekomen om een ritje te maken met de stoomtrein.

Meer informatie over de rijdagen is te vinden op de website van Museumspoorlijn STAR: www.stadskanaalrail.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-