Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Steernvanger donderdagavond te zien tijdens koopavondconcert

De band Steernvanger zal optreden in VanBeresteyn F: Eigen foto

VEENDAM – Donderdagavond zal de Groningse band Steernvanger om 20.00 uur optreden tijdens de koopavondconcertenreeks in cultuurcentrum VanBeresteyn. De band is een van de meest bekende en beluisterde Groningstalige bands van het noorden. De eigen gemaakte nummers en hun vertolking van nummers van Ede Staal.

Steernvanger is de titel van een nummer wat is geschreven door zanger Dion Bouwes, die afkomstig is uit Stadskanaal. Het nummer gaat over een meisje dat ’s avonds buiten staat om het sterretje te vangen wat haar overleden moeder is geworden.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.