Direct naar de inhoud.

Aantal gegadigden voor overname De Veenpoort in Veendam

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 22 okt 2022
  • tags:
Lege bowlingbanen bij bowlingcentrum De Veenpoort in Veendam F: Rutger Breider/RTV1

VEENDAM – Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat bowlingcentrum De Veenpoort in Veendam een faillissement heeft aangevraagd. Het pand zal nog open blijven totdat er meer informatie naar buiten komt over een eventuele overname door een ander bedrijf. Dat nieuws is vrijdagmiddag naar buiten gekomen.

Advocatenkantoor Yspeert meldt aan RTV1 dat zij onderzoek doen naar de markt voor een gegadigde voor een overname van het bowlingcentrum. ‘Er hebben zich een aantal partijen gemeld. We verzamelen op dit moment informatie over de activiteiten van De Veenpoort. Die informatie zullen wij daarna delen naar de partijen die zich gemeld hebben’, aldus Daan Schilstra, woordvoerder van het advocatenkantoor.

Als de geïnteresseerden de informatie gekregen hebben van het advocatenkantoor zouden zij een bieding kunnen doen. ‘Wij beoordelen de biedingen van de geïnteresseerden. Dat alles doen we in het belang voor de schuldeisers.’

Schilstra hoopt voor de inwoners van de Parkstad dat er binnenkort meer nieuws is over het bowlingcentrum. ‘De Veenpoort is een begrip in Veendam en omstreken, dus ik snap dat de inwoners graag willen weten waar ze aan toe zijn.’ Voor de mensen die wachten op nieuws rondom De Veenpoort is er goed nieuws; ‘Ik verwacht dat we in de loop van volgende week een update hebben.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-