Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Beste Pitch prijs voor leerlingen Ubbo Emmius Stationslaan

De leerlingen van het Ubbo Emmius met hun prijs F: Ubbo Emmius Stationslaan

STADSKANAAL – Leerlingen van het Ubbo Emmius Stationslaan in Stadskanaal hebben vrijdag 11 november een prijs behaald voor de Beste Pitch tijdens een scholenchallenge. ‘Wij hebben de toekomst 2022’ was het thema van de uitdaging en de scholieren mochten in slechts drie minuten hun idee pitchen.

Samen met 185 andere leerlingen en studenten in Groningen, Drenthe en Friesland mochten zij in het Provinciehuis ondernemers proberen te overtuigen om hun droom waar te maken. Het idee is afkomstig van het programma Dragons’ Den.

Tijdens de Dragons’ Den in het Provinciehuis kregen de scholieren, inmiddels beginnende ondernemers, de mogelijkheid om hun droom waar te maken. Ze pitchten hun idee in drie minuten aan een panel van investeerders (dragons). Het uiteindelijke doel? Dat hun idee er daadwerkelijk komt!

In elke provincie maakte één team kans om het idee uit te (laten) voeren. Daarnaast zijn er ook nog twee andere prijzen in iedere provincie: ‘Beste pitch’ en ‘Meest vernieuwende idee’. De prijs voor deze teams is een VIP-arrangement voor Wildlands Adventure Zoo Emmen. In dit arrangement sowieso een kijkje achter de schermen bij Wildlands. De rest blijft nog een verrassing!

Het team bestaande uit Fenna van Raalte, Rosan Melessen, Amy Buining, Manon van der Woude, Hans Zuidema en Frank van de Meent heeft vanmorgen de prijs voor de Beste Pitch in de wacht gesleept.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.