Direct naar de inhoud.

Stadskanaal ’74 wint eigen internationale toernooi

  • door:
  • op:
Het winnende team samen met de beker F: Bianca Kruisinga

STADSKANAAL – Afgelopen vrijdag en zaterdag was er in sporthal de Spont in Stadskanaal weer het internationaal korfbaltoernooi georganiseerd door korfbalvereniging Stadskanaal ’74. Dit jaar was een speciale editie, omdat het voor de twintigste keer werd georganiseerd. Ondanks een minder aantal teams was er veel publiek op beide dagen.

Ook dit jaar kwamen de teams weer van ver. Zo kwamen er teams uit Zweden, Hongarije, Spanje, Duitsland en Armenië. Er zouden ook nog twee teams uit Marokko en een team uit India en Zimbabwe, maar deze teams moesten afgelopen afzeggen, vanwege een probleem met de visums.

De winnaar van het toernooi werd zaterdagavond bekend na een spannende finale tussen Stadskanaal ’74 en Barcalona uit Catalunya, Spanje. Deze werd gewonnen door de thuisspelende ploeg met 14-11.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-