Direct naar de inhoud.

Verdachte steekpartij gezocht, politie weet naam wel

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 18 nov 2022
  • tags:

VEENDAM – De politie is op zoek naar de verdachte van een steekincident dat donderdagavond plaatsvond in Veendam. Daarbij raakte een 35-jarige inwoner van de Parkstad gewond. De naam van de verdachte is wel bij de politie bekend. De politie zoekt getuigen en roept de verdachte op zich te melden.

Het incident vond rond ’s avonds rond kwart over zes plaats voor de deur van een coffeeshop aan de Bocht Oosterdiep. Het slachtoffer werd in zijn rug gestoken. Daarna ging de verdachte ervandoor. Agenten troffen de neergestoken man aan in de coffeeshop. Hij bleek aanspreekbaar, maar moest wel voor behandeling naar het ziekenhuis,

Het incident is door een of meer bewakingscamera’s vastgelegd. De politie weet wie de verdachte is en verwacht deze op korte termijn aan te houden. Getuigen worden verzocht zich te melden.

Hebt u meer informatie over dit incident of over wat er zich daarvoor heeft afgespeeld? Deel dit met de politie. Ook eventuele camerabeelden waar dit incident op is te zien ontvangen we graag. Dit kunnen camerabeelden zijn van een smartphone, deurbel of een dashcam. Hebt u meer informatie? Bel dan 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt ook het online tipformulier gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-