Direct naar de inhoud.

The Kik en De Kraaien eerste grote namen Pagefestival

  • door:
  • op:
The Kik is één van de headliners op Pagefestival 2023 © The Kik

STADSKANAAL – The Kik en De Kraaien spelen op het Pagefestival 2023. Deze eerste twee grote namen voor het gratis festival in het Stadskanaalster Pagedal maakte de organisatie deze week bekend. Het Pagefestival vindt plaats op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023.

“We zijn bijzonder verheugd dat wij deze twee acts konden boeken”, vertelt programmeur Jan Martens van het Pagefestival. “Dit is een mooie eerste aanzet op weg naar een fantastisch programma voor Pagefestival 2023.”

The Kik

The Kik zou zo van een jaren zestig mercybeat-podium gelopen kunnen zijn, ware het niet dat de band niet uit Liverpool maar uit Rotterdam komt. En dat de markante frontman Dave von Raven weinig tot geen moeite doet om zijn Rotterdamse tongval te verbergen. De band brak definitief door als huisband van De Wereld Draait Door en massa’s mensen kunnen Springlevend, Simone en Want er is Niemand woord voor woord meezingen. Op de nieuwste release Hertaalt Eurovisie neemt The Kik je mee langs Eurovisie Songfestival materiaal van jong tot oud. Dave von Raven hertaalde de nummers eigenhandig: origineel en briljant uitgevoerd, zoals alleen The Kik dat kan.

De Kraaien

Een unieke show met gegarandeerde chaos van een hoog niveau, gelardeerd met een vette bak Haagse humor. Harde beats, rauwe teksten, soms duister, dan weer hard, altijd recht door zee en met een knipoog. Haagser kan bijna niet. Na een verbluffende show tijdens de vorige editie, komen De Kraaien op herhaling. Maar nu op primetime. Want wie De Kraaien live nog niet kent: dit moet je beleefd hebben!

Het Pagefestival is gratis toegankelijk. Naast muziek op drie podia vindt het publiek er een plein vol foodtrucks met een variatie aan lekkernijen. Ook is er een uitgebreid cultureel programma, met voorstellingen en een tentoonstelling.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal