Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pagedal weer kerk tijdens Kerst met drie samenkomsten voor hele gezin

Een van de samenkomsten tijdens de laatste editie in 2019 © Eigen foto

STADSKANAAL – Voor één weekend mag het gaan gebeuren: Het Pagedal in Stadskanaal wordt op 17 en 18 december omgetoverd tot een kerk. Jong en oud, vanuit verschillende kerkelijke stromingen, dorpen en steden uit het noorden, mogen tijdens dit weekend samenkomen om de geboorte van Jezus te vieren.

Tientallen vrijwilligers hebben wekenlang keihard gewerkt om dit weekend, geheel gratis, te kunnen verzorgen. ‘Een feestje wordt het zeker, want daarvoor staat genoeg op het programma’, aldus de organisatie van de drie samenkomsten.

Kids Praise

Op zaterdag 17 december start het weekend met de jongste kerkgangers. Om 14.30 uur begint de het grote gelukshow. Ouders zijn natuurlijk ook hartstikke welkom. Tickets bestellen is niet nodig. Het belooft een middag vol dansen, zingen en heel veel lol te worden.

InSight Worship

In de avond van 17 december zal Insight Worship, na twee jaar, eindelijk weer een kerstdienst organiseren. Met het thema Onze Koning zal spreker Jesse van Melle op het podium te zien zijn. Wat je nog meer kunt zien, en natuurlijk vooral kunt horen, is het projectkoor met jongeren uit het noorden. Bestel je nog wel even een ticket? Deze zijn gewoon gratis en te vinden op www.insightkerst.nl. De dienst begint om 20.00 uur.

Gezamenlijke gezinsdienst

Op zondagochtend zal er om 10.30 uur een gezinsdienst plaatsvinden met spreker Gerrit van Valen. Vijf kerken uit de Kanaalstreek houden deze ochtend hun eigen kerkdeuren dicht, maar nodigen je van harte uit om langs te komen in Pagedal. Iedereen is welkom om samen kerst te komen vieren. 

‘We zien uit naar een prachtig weekend met elkaar, waarin samenkomen juist na zo’n lange tijd weer mag. We hopen dan ook om veel bekende, maar juist ook nieuwe gezichten te verwelkomen’ eindigt de organisatie.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.