Direct naar de inhoud.

Gerard Dekens wint eerste prijs fotowedstrijd gemeente Veendam

  • door:
  • op:
De winnaars van de fotowedstrijd © Gemeente Veendam

VEENDAM – Op donderdag 8 december hebben de Veendammers van het Jaar namens de jury, de drie winnaars van de fotowedstrijd voor de gemeentegids 2023 gefeliciteerd met het veroveren van de eerste, tweede en derde plaats. De winnende foto is van Gerard Dekens. Hij geeft in zijn foto het verlichte gemeentehuis in Veendam prachtig in het donker weer. Naast een boeket en een waardebon ontvingen de drie winnaars ook een exemplaar van hun winnende foto.

Fotowedstrijd

Voor de gemeentegids van 2023 werd voor de zevende keer een fotowedstrijd georganiseerd waar inwoners van Veendam aan mee konden doen. De drie winnende foto’s krijgen een plek in de gemeentegids en ontvangen een waardebon.

Naast Gerard Dekens vielen ook Ineke Koop en Linda Stienstra in de prijzen met respectievelijk een tweede en derde plaats. De ingestuurde foto’s zijn beoordeeld door een jury, bestaande uit wethouder Annelies Kleve en de Veendammers van het Jaar. 

Wethouder Annelies Kleve: “De winnende foto’s stralen alle drie een mooi stukje van Veendam uit, maar elk vanuit een andere invalshoek. Ik ben trots op de amateurfotografen. Ze hebben een knap staaltje werk gemaakt!’’



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal