Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwjaarsloop Stadskanaal groot succes met 200 deelnemers (Met foto’s)

De nieuwjaarsloop in Stadskanaal © Hemmo Kuiper/RTV1

STADSKANAAL – Afgelopen zaterdag organiseerde hardloopvereniging Runners Stadskanaal voor de 49e keer de Noorderpoort Nieuwjaarsloop. De deelnemers konden kiezen uit recreatielopen van zes en tien kilometer. De tweehonderd renners begonnen en eindigden bij de naamdrager van de nieuwjaarsloop; Noorderpoort Sportparklaan.

De winnares op de zes kilometer was Femke Drent uit Nieuw-Buinen met een eindtijd van 27.42 minuten. Fokko Ebbens uit Stadskanaal was iets eerder over de finishlijn en eindigde zijn thuiswedstrijd in een tijd van 22.28 minuten.

Veendammer Annewil Schreuder was de winnaar op de tien kilometer. Ze noteerde een tijd van 39.01 minuten. De snelste man van de tien kilometer kwam vijf minuten eerder over de eindstreep met een tijd van 34.42 minuten. De man uit Zuidbroek won ook al de oudejaarsloop in Blijham.

Bekijk hier alle foto’s:

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.