Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

FC Groningen op bezoek bij VV Wildervank voor jeugdtraining

Foto ter illustratie F: Pixabay

WILDERVANK – FC Groningen komt in de voorjaarsvakantie naar VV Wildervank. De FC doet dat in het kader van ‘Trainen als een prof.’ Op 27 en 28 februari kunnen kinderen trainen zoals de spelers van de FC dat doen.

FC Groningen laat de kinderen uit de regio groeien in voetballen op het veld, in de sporthal, maar ook langs de lijn als het gaat om gezonde voeding. Deze drie onderdelen zijn volgens de voetbalclub enorm van belang om een goede profvoetballer te worden.

‘Gedurende de twee dagen wordt er getraind in kleine groepen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is’, zo schrijft de FC. ‘Aan het einde van de tweedaagse krijgen de deelnemers ook nog eens twee tickets voor een thuiswedstrijd in de Euroborg.’ Aanmelden voor het evenement kan via de website van de FC.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.