Direct naar de inhoud.

Steekincident in Stadskanaal, verdachten voortvluchtig (UPDATE)

  • door:
  • op:
De plaats waar het incident heeft plaatsgevonden ┬ę Persbureau Groningen

STADSKANAAL – Rond 19.00 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Biesboschlaan in Stadskanaal. Een twintigjarige man uit Stadskanaal is daarbij gewond geraakt. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. De verdachten zijn op dit moment voortvluchtig. ‘We zijn op zoek naar meerdere verdachten, die er mogelijk in een donkerkleurige auto vandoor zijn gegaan in onbekende richting’, aldus de politie.

De politie houdt sporenonderzoek op het plaats delict. Ook wordt er door de politie met getuigen gesproken. De politie roept buurtbewoners op om tips te geven. ‘Heeft u iets gezien in de omgeving? Heeft u tips? Of heeft u mogelijk beelden van een deurbelcamera waarop iets verdachts te zien is? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-