Direct naar de inhoud.

NK Beach Handball 2023 opnieuw in Stadskanaal

  • door:
  • op:
Ferry Roek op het beachpark, de locatie van het NK Beach Handball toernooi F: Hielke Bosch/RTV1

STADSKANAAL – Goed nieuws voor sportliefhebbers uit de regio. Er zal opnieuw een groot sportevenement gehouden worden in de gemeente Stadskanaal. De commissie van het NK Beachhandbal heeft Jahn II gevraagd om opnieuw dit evenement te organiseren. De Knoalster sportvereniging heeft hier enthousiast op gereageerd en gaat de uitdaging opnieuw aan.

Na het grote succes van het NK Beach Handball in Stadskanaal in 2021, was het wachten voor HV Jahn II en voorzitter Ferry Roek. Het harde werk van vorig jaar werpt zijn vruchten af, want Stadskanaal is in het derde weekend van juli speelstad voor het NK Beach Handball.

Voorzitter Roek kijkt wederom uit naar het toernooi. ‘Voor de tweede keer achtereen zijn wij uitgekozen om het NK Beach Handball 2023 te organiseren’, geeft hij aan op de website handbal.nl. ‘Het is geweldig voor ons en voor de Beach Handbalsport.’

Opzet van het kampioenschap

Dit jaar wordt het NK Beach Handball gehouden op zaterdag 15 en zondag 16 juli op het Beachpark Stadskanaal. Het zal de tweede keer op rij zijn dat het NK plaatsvindt bij vereniging Jahn II. Dit jaar wordt er bij zowel de dames als de heren in vijf categorieën gestreden om de titels: Senioren, A-, B-, C- en D-Jeugd. Ook spelen alle teams weer in hetzelfde weekend. De kwalificatietoernooien vinden de komende tijd plaats. Ben jij benieuwd waar gespeeld wordt? Check dan hier de kalender! 

Bekijk hieronder de aftermovie van het NK Beach Handball 2022 in Stadskanaal:



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal