Direct naar de inhoud.

Eerste namen Secret Forest Festival bekend; Headhunterz en Jannes

  • door:
  • op:
Het Secret Forest Festival bij een eerdere editie F: Freshphoto

STADSKANAAL – De eerste namen die optreden op het Secret Forest Festival 2023 zijn zojuist bekend gemaakt. Op 8 juli zullen onder andere de Nederlandse hardstyle-DJ Headhunterz en Koning der piraten Jannes optreden op een van de zes podia die het festival rijk is. Dat maakten de organisatoren maandagavond bekend op hun Facebookpagina.

Naast bovenstaande namen komen ook Sick Individuals, Mental Theo, Dimitri K, Rejecta, Malice, DYNA en Th Dark Horror naar de ‘grootste editie ooit’ van het festival.

Die grootste editie blijkt uit het aantal podia die er dit jaar zijn. Zo is er het MainStage van tientallen meters hoog, Connected, een veertig meter lange tent met hardstyle en rawstyle. Harder dan hard en met vrolijke melodieën zijn te vinden op het BKJN Uptempo podium. Liefhebbers van het Nederlandse lied en foute hits kunnen terecht op het Flugel Stage.

Ook is er een Remember podium voor nummers van de jaren 2001 en volgend. Als laatste podium Silent Disco Boilerroom, die te vinden is in een bospaadje.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal