Direct naar de inhoud.

Gitaar Dag Verhart Muziek Educatie a.s. zaterdag 18 maart

  • door:
  • op:
Odeon Cultuurhuis | Foto: Google Maps

TWEEDE-EXLOERMOND – Op zaterdagmorgen 18 maart van 11.00 tot 13.00 uur organiseert Verhart Muziek Educatie een open dag voor gitaar. Daarnaast vindt er die dag een benefietconcert plaats de slachtoffers van de aardbeving in Syrië.

Gastlessen

Onze gitaardocent Joey Wessels uit Emmer compascuum zal gastlessen verzorgen en band coaching geven aan leerlingen van Verhart Muziek Educatie. “Hij studeert zelf nog aan de Rockacademie Tilburg (bekend van beroemde artiesten als Krezip en onze songfestival winnaar Duncan Laurence) en zit nu in het tweede jaar. Hij geeft daarom de gitaarlessen op zaterdagmorgen”, laat de organisatie weten aan RTV1.

Gitaar reparatie

Verder zal Robert Tappel (een begrip in de regio en ver daarbuiten wat betreft gitaar reparatie en onderhoud) aanwezig zijn om demonstraties en informatie te geven over allerlei reparaties aan gitaren en wat je zelf aan onderhoud kunt doen. “Ook laat hij bijvoorbeeld zien hoe je zelf een snaar kunt vervangen”

Locatie

Je kunt ook op deze morgen ook rustig binnen lopen voor informatie over andere instrumenten en lessen bij Verhart Muziek Educatie. Dit alles vindt plaats in Odeon Cultuurhuis, Zuiderdiep 123 te Tweede Exloërmond.

Benefietconcert slachtoffers in Syrië

Naast de Gitaar Dag vindt er ook een Benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbeving in Syrië plaats in het Odeon Cultuurhuis. “Vanuit Engeland komt naar Nederland violist Bassel Al-Hariri en vanuit Amsterdam komt zangeres Shaza Hayek optreden, zij wordt begeleid door twee muzikale talenten. De opbrengst van dit benefietconcert gaat volledig naar slachtoffers van de aardbeving in Syrië en komt rechtstreeks terecht op plekken waar het echt ontzettend nodig is. Dit wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de inzet van betrokken Syriërs uit o.a. Emmen en stichting Waar een Wil is. U kunt een vrije gift doneren tijdens het optreden, echter dit is ook nu al mogelijk via QR code op de flyer of overschrijving via NL20RABO0300868960 t.n.v Stichting Waar een Wil is”, laat de organisatie aan RTV1 weten. Het benefietconcert 20:30 uur in het Odeon Cultuurhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-