Direct naar de inhoud.

Hoera! Oudste inwoner van Veendam is 104 geworden

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 22 mrt 2023
  • tags:
Mevrouw B. Siepel-Dodde in haar woning tijdens haar verjaardag. | Foto: Malou Vos

VEENDAM – Mevrouw B. Siepel-Dodde is de oudste inwoonster van de gemeente Veendam en is vandaag 104 jaar oud geworden: ‘Ik ben erg trots dat ik de oudste inwoonster ben.’

Volgens mevrouw Siepel-Dodde heeft ze geen geheim om oud te worden: ‘Ik weet niet hoe ik zo oud ben geworden. Dat komt vanzelf. Ik eet altijd gewoon. Ik ben ook nooit kwaad en hou mij rustig. Het is mij allemaal naar de zin.’

‘Op naar de 105’

Mevrouw B. Siepel-Dodde vertelt RTV1 dat ze het goed naar haar zin heeft in het A.G. Wildervanckhuis: ‘Ik heb het hier harstikke goed. Het kan niet beter. Ik zit hier al 14 jaar en 14 jaar met veel plezier.’

Ze is op haar verjaardag omringt door haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen en is zichtbaar aan het genieten. ‘Het mooiste wat mij in mijn leven is overkomen kan ik zo niet zeggen. Ik denk dan toch de geboorte van mijn kinderen, en dat ik zelfs achterkleinkinderen heb. Dat vind ik prachtig.’

Een felicitatie van burgemeester Link kon niet ontbreken. | Foto: Malou Vos

‘Toen ik 95 was zei ik op naar de 100. Nu op naar de 105.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-