Direct naar de inhoud.

Verrassend programma tweede lustrum Accordeonfestival in Geert Teis Stadskanaal

  • door:
  • op:
Pietro Adragna leeft zich uit op zijn lievelingsinstrument. Eigen foto.

STADSKANAAL – In theater Geert Teis in Stadskanaal heeft zondagmiddag 16 april de tiende editie van het Accordeonfestival plaats. Het tweede lustrum dus. Wat? Accordeonmuziek? Weer iets van etherpiraten met oubollige muziek? Nee. En het is internationaal.

Zo is de Engelse accordeonist Jonny Kerry nadrukkelijk aanwezig. Kerry speelt op een jazzy stijl eigen composities en combineert zijn accordeonspel met zijn eigen diepe zangstem. In de ruime foyer staan verschillende podia en opstellingen. Onder meer een presentatie van Hohner accordeons. Het combo Bert van Erk (contrabas) en Rene van Astenrode (drums en vibrafoon) verzorgt de ritmische begeleiding.

Vrijdagavond is de organisatie te gast bij 1 op Vrijdag op het kanaal van RTV1 (kanaal 42 op Ziggo). De uitzending begint om 19 uur.

Voor het volledige programma van het Accordeonfestival, volg de organisatie op facebook en op de website: www.accordeonfestival.nl .

De kaartverkoop loopt via de organisatie zelf. Reserveren kan via J. Puts: 06-83014316 of info@accordeonfestival.nl . Ook kun je een kaart reserveren via: https://www.accordeonfestival.nl/3/index.php/nl/kaarten-reserveren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-