Direct naar de inhoud.

Avond4daagse in Musselkanaal

  • door:
  • op:
Avond4daagse Musselkanaal

MUSSELKANAAL – Net als vorige jaar vindt er in Musselkanaal weer de avond4daagse plaats dit jaar van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 mei .

Er wordt dagelijks gestart vanaf het Willem Diemerplein in Musselkanaal: om 18.15 uur .De deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden van 5 en 10 kilometer. vertrekken de wandelaars voor de 5 kilometer en om 18.30 uur volgen ook de lopers voor de 10 kilometer. 

Tijdens de avonden worden door de plaatselijke middenstanders weer iets uitgedeeld.Overige traktaties komen uit de algehele sponsor pot .,,Wij zijn ook dankbaar dat we weer veel sponsoren hebben, die het mogelijk maken om de avond4daagse te kunnen organiseren”,zegt Beka Lubben namens de organisatie de Stichting Activiteiten Musselkanaal. 

Op vrijdag 12 mei worden alle deelnemers feestelijk ingehaald. ,,We geven er dan een extra feestelijk tintje aan en lopen dan samen met muziekkorpsen door de straten van Musselkanaal.’’ Op de slotavond starten alle ongeveer  800 deelnemers tegelijk om 19.00 uur. Voor iedereen die minstens drie dagen meewandelt ligt na afloop een medaille klaar. 



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal