Direct naar de inhoud.

De Klister wint regiofinale KNVB Schoolvoetbaltoernooi

  • door:
  • op:
Het jongensteam van Kindcentrum De klister | Foto: Kindcentrum De Klister

NIEUW-BUINEN – Woensdag 17 mei heeft het jongensteam van groep 7 en 8 van Kindcentrum De Klister uit Nieuw-Buinen de regiofinale van het KNVB Schoolvoetbaltoernooi in Dalen gewonnen. De jongens hadden eerder al het toernooi in Nieuw-Buinen en het SJS Van der Veentoernooi in Stadskanaal op hun naam geschreven, schrijft Kindcentrum De Klister op hun Facebookpagina.

De laatste wedstrijd van de dag was een spannende finale tegen obs Burgemeester Wessels Boer uit Dalen. Na een gelijkspel moesten strafschoppen de beslissing brengen. Jesse Veldman, Seth Neinders en Jesse Velthuis benutten alledrie hun strafschop. Keeper Ivan Hensens wist een strafschop van de tegenstander tegen te houden, wat leidde tot de overwinning.

Met deze winst heeft De Klister zich geplaatst voor de districtsfinale op 31 mei in Drachten en de landelijke finale vindt plaats op 23 juni, schrijft een woordvoerder aan RTV1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-