Direct naar de inhoud.

Stichting Leergeld Nederland zet vrijwilliger Hans Brouwer in het zonnetje

  • door:
  • op:
Hans Brouwer Stichting Leergeld Zuid-Oost Groningen | Foto: RTV1

VEENDAM – Veendammer Hans Brouwer werd woensdagmorgen totaal verrast door Stichting Leergeld Zuidoost Groningen, waar Hans deel van uitmaakt. Dit jaar is Stichting Leergeld Nederland gestart om de aandacht te richten op hun vrijwilligers. Jaarlijks worden landelijk slechts enkele personen uitgekozen voor een speciale erkenning.

Hans Brouwer

Dit jaar kwam binnen de afdeling van Stichting Leergeld Zuidoost Groningen Hans Brouwer de eer toe. Hans heeft vanaf de oprichting van deze afdeling 17 jaar met veel inzet en passie zich ingespannen voor Stichting Leergeld. Ook kreeg de vrouw van Hans Brouwer een verrasing.

De vrouw van Hans Brouwer ontving een bos bloemen | Foto: RTV1

Speciale erkenning

Voor waar een mooie opdracht om bij te mogen dragen en te investeren in de toekomst van kinderen, die opgroeien in gezinnen met geld zorgen. Dat verdient een speldje, wat door Stichting Landelijk Leergeld is toegekend.

Stichting Leergeld Zuid-Oost Groningen

Al meer dan 17 jaar zet de Stichting Leergeld Zuid-Oost Groningen zich in voor kinderen uit gezinnen met weinig geld, zodat ze gewoon mee kunnen doen op school en aan activiteiten in hun vrije tijd. “Het verzorgingsgebied van onze stichting omvat vijf gemeenten. Op dit moment ondersteunen wij 1.938 gezinnen met geldzorgen in de gemeenten Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Veendam en Westerwolde”, vertelt een woordvoerder van Stichting Leergeld Zuid-Oost Groningen aan RTV1.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal