Direct naar de inhoud.

Kinderopvang Mamasthee viert eenjarig bestaan en geeft cadeau’s aan kinderen en voedselbank

  • door:
  • op:
Het team van Mamasthee en de overhandiging van kinderboeken aan de bestuursvoorzitter van de Voedselbank. | Foto: Harry Cats

STADSKANAAL- Een jaar geleden opende kinderopvang Mamasthee haar deuren aan de Utrechtselaan. Aan deze verjaardag wordt niet zomaar voorbijgegaan en staat vooral in het teken van het geven.

Omdat 1 juni de internationale dag van het kind is heeft Mamasthee deze dag uitgeroepen tot ‘Je-mag-er-zijn-dag’. Ieder kind zal vandaag een presentje mee krijgen. Daarnaast kreeg iedere groep een cadeau vanuit de organisatie en er is een donatie voor het Garuda huis, het kindertehuis op Bali waar Mamasthee een hartverwarmende verbinding mee heeft vertelt eigenares Suze Kamst- Kluiver aan Rtv1.

‘laaggeletterdheid onder de aandacht brengen’

Ook werd  Goziena Brongers, bestuursvoorzitter van de voedselbank uitgenodigd voor het in ontvangst nemen van een cadeau. Suze Kamst, mede-eigenaar van Mamasthee overhandigde Brongers vijftien kinderboeken om de laag geletterdheid onder de aandacht te brengen, iets wat vanuit de voedselbank zorgen baat en daardoor zeer gewaardeerd wordt.

Mamasthee kan terugkijken op een bewogen jaar, De organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een kinderopvang met meer dan 200 kinderen verdeeld over drie locaties. De opvang onderscheidt zich door 24/7 openingstijden.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal