Direct naar de inhoud.

Lekkere Wandeling-dagen bij Bakker Joost was een groot succes

  • door:
  • op:
Deelnemers tijdens de Lekkere Wanderling-dagen van Bakker Joost in Odoorn | Foto: Bakker Joost

ODOORN – Bakker Joost in Odoorn organiseerde 2 Lekkere Wandeling-dagen op 3 en 4 juni. Twee dagen lang maakte Bakker Joost in Odoorn er een feestje van in het voor- en najaar, omdat de Lekkere Wandling-dagen voor de 10e keer werden georganiseerd vindt Bakker Joost dat het tijd is voor feestje. De bakkerij heeft een verrassende wandelroute uitgezet van iets meer dan 10 kilometer. Onderweg konden klanten de nieuwste producten uit de bakkerij proeven. De producten die het beste hebben gescoord, hebben een plek gekregen in het assortiment van Bakker Joost. Na de wandeling stond er een uitgebreid lunchbuffet voor de mensen klaar.

De Lekkere Wandeling-dagen

De Lekkere Wandeling-dagen werden voor de 10e keer georganiseerd door Bakker Joost. Deze vonden op 3 juni en 4 juni plaats. “De wandeling startte vanuit het Bakker Joost filiaal in Odoorn aan de Hoofdstraat 6. Het is ongeveer 10 kilometer wandelen met gezellige tussenstops waar van allerlei lekkers te proeven is. Als afsluiting is het smullen van een uitgebreid en feestelijk buffet. Zaterdag hebben er 140 mensen de route gewandeld en zondag waren het 250 mensen”, vertelt de bakkerij aan RTV1. De bakkerij geeft aan zeer tevreden te zijn met de opkomst.

Zondag

Zondag was een dag die in de boeken gaat als bijzonder! “Geweldig gezellige deelnemers. Sommige hadden het te gezellig, zodat ze niet op de route-aanwijzingen letten. Gelukkig werden ze door het Joost-busje gespot & die heeft ze naar de volgende proefplek gebracht. Of dan de deugnieten die in het bos een aanwijzer hadden verwijderd, zodat een groep wandelaars naar de bakkerij belde omdat de route ophield. Al snel waren onze route leiders ter plekke! Ze hadden deze ochtend de hele wandeling nog gecheckt. Verontwaardiging, maar ook dankbaarheid voor ons snelle handelen, alom!, aldus Bakker Joost.

Na afloop werd gegeten en flink de dorst gelest. De voeten waren goed moe, dus het blijft lang gezellig op het terras.

Deelnemers

De deelnemers aan de Lekkere Wandeling waren vol lof over de route. Een aantal wandelaars gaven aan dat ze hebben genoten van het Drentse landschap en dat ze het prachtige omgeving vinden.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal