Direct naar de inhoud.

House & Style NK Kwalificatietoernooi Jahn II: ‘Uit het hele land kwamen beach handbal teams naar Stadskanaal’

  • door:
  • op:
De teams hopen allemaal dat ze doorgaan naar het NK. | Foto: Hemmo Kuiper.

STADSKANAAL- In het weekend van 3 en 4 juni heeft Handbalvereniging Jahn II weer het House & Style NK Kwalificatietoernooi Jahn II georganiseerd. Uit het hele land zijn teams naar Stadskanaal gekomen om te strijden tijdens de kwalificatieronde.

Op het Beachpark Stadskanaal hebben in totaal 61 teams Beachhandbal gespeeld, waarbij veel punten waren te verdienen voor plaatsing op het NK. De ploegen hebben het publiek verwend met veel spannende wedstrijden, met mooie vliegers en pirouettes, vertelt voorzitter Ferry Roek, aan RTV1.

Overwinningen

Zaterdag heeft de jeugd gespeeld. HV Jahn II heeft bij de heren B de overwinning behaald en heeft daarmee hun goede positie op de ranglijst voor het NK verstevigd. Bij de jeugd zijn daarnaast de volgende ploegen als winnaar geƫindigd: AHV Achilles (dames D), Feyenoord Handbal (dames + heren C), Jumbo Niedorp (dames B).

Zondag was het de beurt aan de A- jeugd en de senioren, met de volgende winnaars BHE Emmen (dames A), Black Lake Beach (heren A), ZAP (dames senioren), Handbal Twente (heren senioren).

Goed weekend

Volgens Roek, was het een goed georganiseerd weekend: ‘Mede door de hulp van veel vrijwilligers is het hele weekend goed verlopen. We hebben van veel teams complimenten gekregen over de goede organisatie van het toernooi.’

Foto: Hemmo Kuiper.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal