Direct naar de inhoud.

‘Going to Ibiza’ met Sfeervol Stadskanaal

  • door:
  • op:

STADSKANAAL- Het Ibiza- gevoel was duidelijk merkbaar tijdens Sfeervol Stadskanaal. De zwoele temperatuur zorgde voor een bijna- vakantiegevoel en dat was te zien aan het aantal bezoekers. Er hing een uitnodigende sfeer door de diversiteit aan kraampjes en activiteiten verspreid door het gehele centrum.

Men kon zich te goed doen aan lekker eten en drinken of een verfrissend ijsje. Aan activiteiten kon er onder andere een LP en zelfs een auto beschilderd worden. En door de muzikale bezoeker kon er karaoke gezongen worden.

‘Voor herhaling vatbaar’

Mede organisator Evelien Ots, kijkt moe maar voldaan terug. “Er waren wat puntjes van aandacht, maar die hebben we al in de agenda gezet voor de volgende editie. Fijn om te zien hoe men zich flexibel op kan stellen als zich wat opstartproblemen voordoen, gelukkig waren deze vóór aanvang van de markt opgelost en is de eerste editie in Ibiza-stijl goed ontvangen door onze bezoekers en wat de organisatie betreft zeker voor herhaling vatbaar.”

Een van de activiteiten: LP platen beschilderen. | Foto’s: CreAgency

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-