Direct naar de inhoud.

Coronavaccinatie in Veendam, pop-up in Stadskanaal

  • door:
  • op:
Foto ter illustratie. Intensivist Willem van der Hoek krijgt de eerste coronavaccinatie toegediend door vaccinatieverpleegkundige Mirjam Oudman. Foto: Treant Zorggroep.

REGIO – Vanaf 2 oktober zal GGD Groningen weer beginnen met het vaccineren tegen het coronavirus in de regio. Deze herstart van het vaccinatieprogramma omvat niet alleen de huidige locatie in Veendam maar introduceert ook een nieuwe pop-up vaccinatiepunt in Stadskanaal. De vaccinaties zijn in eerste instantie bedoeld voor zorgmedewerkers, mensen van 60 jaar of ouder en personen met een hoog risico.

De locatie van de vaccinatieprik in Veendam is nooit weggeweest. Wel waren de tijden aangepast. Vanaf 2 oktober is de locatie aan de Zwaaikom elke werkdag van 09.00 uur tot 15.45 uur open.

In Stadskanaal komt er op een aantal vrijdagen een pop-up priklocatie in het buurtcentrum Heidedop aan de Brummelkant. Deze is open van 09.15 uur tot 15.30 uur. Vrijdag 13 en 27 oktober, 10 en 24 november en 8 en 22 december en op maandag 30 oktober is deze locatie te bezoeken voor een prik.

2 reacties op “Coronavaccinatie in Veendam, pop-up in Stadskanaal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-