Site pictogram RTV1

Zaalvoetballers Borger winnen bij debuut in eerste divisie

De zaalvoetballers van Borger vieren hun overwinning tegen Zeemacht. | © Andries Middelbos

BORGER – De zaalvoetballers van Borger hebben hun debuut in de eerste divisie landelijk opgeluisterd met een overwinning. In de sporthal in Nieuw-Buinen won de ploeg met 2-1 van Zeemacht uit Den Helder.

Borger begon wat nerveus aan de wedstrijd en keek na drie minuten spelen al tegen een achterstand aan door een goal van Billy Ray Zwart. Tien minuten later waren al zenuwen weg en wist Bram Komduur de gelijkmaker aan te tekenen.

Aan het begin van de tweede helft maakte Frank Fokke de 2-1 voor de thuisclub. Zeemacht probeerde van alles, maar wist niet meer tot scoren te komen. Borger won zo hun eerste wedstrijd in de eerste divisie landelijk met 2-1. Volgende week vrijdag speelt de ploeg opnieuw thuis. Dan voor de beker tegen Hoogeveen.