Direct naar de inhoud.

  • door:
  • op:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jamsessies in Jongerencentrum Break! in Veendam

20 december @ 19:00 - 22:00

VEENDAM – Jongerencentrum Break! en de MDT Veendam organiseren voor jongeren vrij toegankelijke jamsessies in jongerencentrum Break! aan de Salwaplein 3 in Veendam. De jamsessies vinden plaats op 18 oktober, 29 november en 20 december van 19:00 uur tot 22:00 uur.

Jamsessies

De muziekavonden zijn bedoeld om jongeren van 12 t/m 21 jaar kennis te laten maken met het spelen van een instrument en zangtalenten te laten horen. Maar ook om zelfverzekerd op een podium te staan en jezelf leren uiten op een muzikale manier. Dit alles laagdrempelig waar natuurlijk het plezier voorop staat.

Magisch middel

“Muziek is een magisch middel waarmee jongeren op een veilige manier hun gevoelens kunnen uiten. Als je er niet over durft te praten, dan kan je er altijd nog over zingen”, vertelt Jongerencentrum Break! aan RTV1.

Aanmelden

De jamsessies zullen plaats gaan vinden op 18 oktober, 29 november en 20 december van 19:00 uur tot 22:00 uur. Aanmelden is niet nodig, ook publiek is welkom. De jamsessie zijn op elke laatste woensdag van de maand.

Gegevens

Datum:
20 december
Tijd:
19:00 - 22:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-