Home

PIT

PIT – is een samenwerking van diverse bedrijven uit Groningen en Drenthe die een complete invulling kunnen geven aan een huwelijksdag.

 

Van bruidsmode tot trouwvideo, van bloemen tot feestlocatie, van ballonnen tot bruidstaart, van make-up tot huwelijksreis, etc.

PIT helpt bruidsparen hun unieke mooiste dag onvergetelijk te maken!
Want bruidsparen worden overspoelt met bedrijven die allemaal iets kunnen betekenen. Als je op internet surft, kun je zelfs door de bomen het bos niet meer zien. Het zijn allemaal sites, het ene bedrijf nog mooier dan de andere…Maar welke moet je nu kiezen?

PIT heeft zich daarom gebundeld; geselecteerde en unieke bedrijven uit de trouwbranche. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. Uit elke branche heeft PIT 1 bedrijf geselecteerd als deelnemer; zodat aanstaande bruidsparen direct kunnen zien waar je het beste je pak kan kopen of welke bloemist je moet hebben als je de mooiste bruidsbloemen zoekt. Maar ook kunnen de bruidsparen een huwelijksnacht boeken bijzonder B&B! Een makkelijk overzicht van unieke bedrijven van alles wat je nodig bent voor de mooiste dag!

Partners in trouwen drenthe &bloemen borger