Alle berichten in: Kerkelijk nieuws

kerkdienst vanuit gereformeerde kerk vrijgemaakt in Mussel

RTV1 – Zondagmorgen zenden wij een kerkdienst uit vanuit de Gereformeerde kerk vrijgemaakt in Mussel. In deze dienst gaat voor ds M de Niet, uit Groningen. De dienst begint rond 10.00 uur. Kerkprogramma’s zijn er iedere zondagmorgen bij RTV1 tussen 06.00 en 12.00 uur.

Zondag 9 juli kerkdienst vanuit CGK `De Ark` in Mussel

RTV1 – Zondag 9 juli zenden we een kerkdienst uit. Deze dienst die om 9.30 uur begint, wordt live uitgezonden vanuit de Chr. Gereformeerde kerk in Mussel. Deze dienst wordt geleid door Ds Wim Kees van Sloten, Predikant in Mussel. Verder werkt het kinderkoor `The Happy Singers` mee. Om 6.00 uur beginnen we met Gospel en Praise. Om 7.50 uur fijne luistermuziek met Wim Zeeman. Na 9.00 uur zoekt Erik Vissering fijne muziek voor u uit. Om 11.00 uur doet Jan Pietersen de presentatie en kunt u uw verzoekje via de telefoon aan Jannie Pietersen doorgeven.

Open kerkendag bij Onstwedder Nicolaas kerk

ONSTWEDDE – Woensdag 5 juli is er een Open Kerkendag bij de Onstwedder Nicolaas kerk. Vanaf 14.00 uur tot 16.30 opent de kerk voor belangstellenden haar deuren. In een ongedwongen sfeer kunt u de kerk, waar de Onstwedder Hervormde gemeente zondags de erediensten houdt, bezichtigen. Van oudsher was deze kerk met zijn eeuwenoude Juffertoren een Rooms-katholieke kerk. Kleine herinneringen aan deze tijd zijn nog zichtbaar.

Zondag kerkdienst vanuit de PKN gemeente `De ontmoeting`

RTV1 – Zondagmorgen zenden we een kerkdienst uit vanuit de PKN gemeente “De Ontmoeting” aan de Marktstraat in Musselkanaal. In deze dienst gaat voor Ds. Ab Wolters. Om zes uur Gospel en Praise. Om 7.50 uur Wim Zeeman met fijne luistermuziek met een boodschap. Om 8.50 uur Een Woord op Zondag. Na het nieuws van 9.00 uur fijne koorzang tot bovengenoemde kerkdienst. Na elf uur het verzoekplatenprogramma Het bewogen hart. Plaat aanvragen kan via emailadres: [email protected] of tijdens de uitzending op zondag via 0599-615557.

Zondag 18 juni kerkdienst vanuit de Kandelaar in Stadskanaal

RTV1 – Zondagmorgen 18 juni zenden we een kerkdienst uit vanuit de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt ” De Kandelaar” in Stadskanaal. In deze dienst gaat Ds Poortinga uit Zeewolde voor. We beginnen de dag om 06.00 uur met Gospel en Praise. Om 7.50 uur neemt Wim Zeeman de uitzending over met fijne luistermuziek. Om 10 voor negen ” Een Woord voor de Zondag.”
Na de klok van negenen nemen Erik Vissering (techniek), Jan Pietersen (presentatie) en Jannie Pietersen (telefoon) het over. We wensen u alvast een fijne Zondag.

Zondag 11 juni een kerkdienst vanuit de hervormde oosterkade gemeente

Zondag 11 juni zenden we live een kerkdienst uit vanuit de hervormde Oosterkade gemeente in Stadskanaal.
In deze dienst die om half tien begint, gaat Ds van Wingerden voor.

Om zes uur starten we de dag met Radio Reyoice met Gospel en praise. Tien voor acht neemt Wim Zeeman u mee, Wim draait fijne luisterliederen en om tien voor negen Een Woord voor de zondag.

Na het nieuws van negen uur neemt uw Zondagmorgen team het over.
Martijn Prins neemt de techniek voor zijn rekening, Wim Gelling doet de presentatie

Concert op 8 juni in Grote Kerk te Wildervank

WILDERVANK – Donderdag 8 juni 2017 wordt er in de Grote Kerk in Wildervank een concert gegeven met medewerking van twee koren. Eén van de koren is het christelijk Groot Gemengd Koor Muntendam – Stadskanaal. Het koor staat onder leiding van dirigent Johan W.Pots. Het andere koor is het Christelijk Reiskoor “Holland Zingt”, een gemengd koor uit de regio Rotterdam, telt ruim 130 leden en staat onder leiding van dirigent Adri Poortvliet. Toegang is gratis. Info: [email protected] of bel Leen Koster, telefoon 06-28 571 581.

Zondag 4 juni een kerkdienst vanuit de semstraat kerk stadskanaal

Zondag 4 juni zenden we om half tien, een kerkdienst uit vanuit de Semstraat kerk Stadskanaal noord.

In deze dienst gaat voor Mw M.F.S. Swart-Andela en werkt het Kerkkoor “Looft Den Heer” mee.

Om zes uur beginnen we de zondag met radio Reyoice, om tien voor acht neemt Wim Zeeman de uitzending over met het Programma “Gain end of Zwet” en om tien voor negen is het programma “Een woord op de Zondag”.

Na negenen neemt ons zondagteam de zender over techniek Jesse Wever, presentatie Elwin Wubs en telefoon Werner Wever en Maarten van Beek.

Zondag 28 mei zenden wij de kerkdienst van Baptisten gemeente noord uit

RTV1 – Zondag 28 mei zenden wij een kerkdienst uit. Deze dienst komt vanmorgen uit de Baptisten gemeente noord.

We beginnen om zes uur met radio Reyoice, Wim Zeeman neemt de uitzending om tien voor acht over met het programma “Gain end of Zwet” een programma met fijne liederen met een Boodschap. Om tien voor negen, Een Woord voor de Zondag.

Na negenen neemt Erik Vissering de techniek over en Jan Pietersen doet de Presentatie. U kunt luisteren naar fijne koorzang en de boven genoemde kerkdienst. Om elf uur zit Jannie Pietersen aan de telefoon om uw verzoek te noteren.

Kerkuitzending donderdag 25 mei

RTV1 – Donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag, is er een Kerkdienst te beluisteren op onze zender.
We beginnen om 9:00 uur met muziek en bekende liederen en om half 10 zenden we een kerkdienst uit vanuit de Poststraatkerk in Stadskanaal.
In deze dienst gaat voor Ds. Dirk Wams, Predikant te Stadskanaal. Dit is een opname van 21mei jongstleden.