Alle berichten in: Kerkelijk nieuws

Zondag 28 mei zenden wij de kerkdienst van Baptisten gemeente noord uit

RTV1 – Zondag 28 mei zenden wij een kerkdienst uit. Deze dienst komt vanmorgen uit de Baptisten gemeente noord.

We beginnen om zes uur met radio Reyoice, Wim Zeeman neemt de uitzending om tien voor acht over met het programma “Gain end of Zwet” een programma met fijne liederen met een Boodschap. Om tien voor negen, Een Woord voor de Zondag.

Na negenen neemt Erik Vissering de techniek over en Jan Pietersen doet de Presentatie. U kunt luisteren naar fijne koorzang en de boven genoemde kerkdienst. Om elf uur zit Jannie Pietersen aan de telefoon om uw verzoek te noteren.

Kerkuitzending donderdag 25 mei

RTV1 – Donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag, is er een Kerkdienst te beluisteren op onze zender.
We beginnen om 9:00 uur met muziek en bekende liederen en om half 10 zenden we een kerkdienst uit vanuit de Poststraatkerk in Stadskanaal.
In deze dienst gaat voor Ds. Dirk Wams, Predikant te Stadskanaal. Dit is een opname van 21mei jongstleden.

Kerkdienst 21 mei vanuit de Hoeksteen in Stadskanaal

RTV1 – Zondag 21 mei wordt er om half tien weer een kerkdienst uitgezonden. Deze dienst is opgenomen op zondag 7 mei jl. en komt uit de Hoeksteen Velingspad in Stadskanaal.

Om 6 uur kunt u luisteren, naar Radio Reyoice, met Praise en Gospel. Vanaf tien voor acht het Programma “Gain end of Zwet”. En voor de klok van negen uur kunt u luisteren, naar het Woord op Zondag.

Na negenen neemt het zondagteam de uitzending over, de Programma’s, Kerktijd en Het bewogen hart. Techniek deze morgen Gert Wubs, Presentatie Wim Gelling.

Kerkdienst vanuit chr. ger. kerk vrijgemaakt Veendam

RTV1 – Zondag 7 mei zenden we om half 10 een kerkdienst uit vanuit de Chr. Ger. Kerk Vrijgemaakt in Veendam. In deze kerkdienst gaat voor Ds. A. Postma, predikant uit Veendam.

Vanaf zes uur kunt u luisteren naar Radio Reyoice. Om tien voor acht neemt Wim Zeeman de uitzending over met het Programma: Gain end of Zwet. Om tien voor negen het Woord voor de Zondag.

Na het nieuws van negenen zit ons Zondagteam weer klaar in de studio, techniek doet Erik Vissering, presentatie Jan Pietersen en telefoon Jannie Pietersen.

Jaarlijkse rommelmarkt Baptisten Nieuw-Buinen op zaterdag 6 mei

NIEUW BUINEN De jaarlijkse rommelmarkt van de jongerengroepen, de zondagsschool, Rock Solid en Solid Friends, van de Baptisten Gemeente Nieuw-Buinen wordt dit jaar gehouden op zaterdag 6 mei. Als u spullen heeft en beschikbaar wil stellen voor deze rommelmarkt wil de organisatie deze wel bij u ophalen. U kunt dit doorgeven aan Harry de Raaf (06-10029866) of Richard Hospers (06-27181015). Woensdag 4 mei of donderdag 5 mei vanaf  19.00 uur komen ze de spullen dan bij u halen of maken een afspraak om dat te doen.

Liedboekmiddag ‘Tussen Pasen en Pinksteren’

VEENDAM – Op zaterdag 13 mei is er van 14.00 tot 16.45 in de Grote Kerk aan de J.G.Pinksterstraat 5 te Veendam een liedboekmiddag, deze keer rond liederen die passen tussen Pasen en Pinksteren. De liedkeus en de begeleiding is in handen van organisten Gert Jan Farenhorst en Wim van de Laar. Bij de liederen zijn korte toelichtingen en er zijn twee pauzes. Kaarten zijn vooraf en aan de zaal te koop. Info en opgave via [email protected] of via (0598) 613308.

Zondag 30 april live kerkdienst vanuit Alteveer op RTV1

RTV1_ Zondagmorgen, 30 april zend RTV1 om half 10 een live Kerkdienst uit.
Deze dienst komt vanuit de Pkn Gemeente in Alteveer, de dienst wordt deze morgen geleid door Ds Wout van Voorst, Predikant te Alteveer. Vanaf ’s morgens zes uur zijn we bij u met Gospel en Praise. Om tien voor acht, Gain end of Zwet, gepresenteerd door Wim Zeeman.  

Om tien voor 9 kunt u luisteren naar een “Woord voor de Zondag” na het nieuws van negenen zit ons Zondag ochtend team weer voor u klaar.

Kerkdienst op radio vanuit Onstwedde

RTV1 – Zondagmorgen 23 april zenden we live een kerkdienst uit vanuit de Chr. Ger. Kerk in Onstwedde. In deze dienst die om half tien begint gaat voor Ds. Ton van der Wekken. Jesse Wever doet de techniek en zijn broer Werner Wever doet de presentatie. De telefoon wordt opgenomen door Maarten Van Beek om aan uw muzikale wensen te voldoen.

Zondag kerkdienst vanuit de Hervormde Kerk Onstwedde

RTV-1 zondag de eerste Paasdag zenden we een dienst uit, vanuit de Hervormde Kerk in Onstwedde, in deze dienst die live wordt uitgezonden gaat voor Ds Viergever. Op tweede Paasdag,…

The Passion in Veendam succesvol verlopen

VEENDAM – Met een levensgroot kruis trok donderdagavond vanaf de grote kerk een stoet met maar liefst 500 deelnemers circa 2 kilometer door het centrum van Veendam, de processie eindigde bij Hotel Parkzicht. In de grote zaal van Parkzicht was de mogelijkheid om te luisteren naar de muziek van The Passion gespeeld door een live artiest. Daarna kon men gezamenlijk op een zeer groot scherm live The Passion meebeleven. [ foto: Peter Panneman ]