Alle berichten in: Kerkelijk nieuws

Concert vocaal ensemble Chaverim een doorslaand succes

STADSKANAAL – In een volle Semsstraatkerk gaf Vocaal Ensemble Chaverim onder leiding van dirigent Klaas Withaar zondag een licht klassiek concert in Engelse sferen. Ruim 150 mensen genoten van het concert in Britse stijl met na afloop een high tea met vele eigengemaakte lekkernijen. De reacties van de bezoekers waren zeer enthousiast. Tijdens het concert in de Semsstraatkerk zong Chaverim onder orgel- en pianobegeleiding van Pieter Pilon diverse licht klassieke werken.

Voorjaarsconcert Muziektheater De Kanaalstreek

STADSKANAAL – Zondag 2 april geeft Muziektheater De Kanaalstreek een voorjaarsconcert in de Semsstraat kerk in Stadskanaal. Dit zal gebeuren in samenwerking Operette vereniging Pro Burletta uit Sappemeer, de samenwerking komt voort uit het feit dat beide verenigingen onder muzikale leiding staan van dirigent Robert Gangelhof en pianist Aleg Tryfanenkau. Het concert begint om 14:30 uur en de entree bedraagt € 10,- incl een consumptie.

Kerkdienst vanuit de Protestantse Gemeente in Musselkanaal

MUSSELKANAAL – Zondag 26 maart kunt u om 9.30 uur via RTV1 een kerkdienst beluisteren vanuit de Protestantse Gemeente ” De Ontmoeting” in Musselkanaal. Deze dienst wordt live uitgezonden. Da Guda Borger- Koetsier gaat voor. Vanaf zes uur kunt u luisteren naar Radio Reyoice. Om 10 voor acht draait Wim Zeeman fijne luistermuziek met een boodschap. 0m 10 voor 9 kunt u luisteren naar “Een woord op zondag.” Om negen uur zit het zondagteam klaar om live de uitzending voort te zetten.

Radiodienst Hervormde kerk Vledderveen

RTV1- Zondag 19 maart verzorgen wij vanaf 09.30 uur een rechtstreekse kerkdienst uitzending voor u. Onze microfoons staan dan in de Hervormde “Jeruël” gemeente in Vledderveen. In deze dienst gaat voor Ds. Lagendijk, emeritus predikant in Onstwedde. Luister mee via de frequenties van RTV1. De kerkuitzendingen beginnen al om 07.50 uur met ” Gain end of Zwet “.

De Kandelaar kerk zondag bij RTV1

RTV1 – Op zondag 12 maart zenden we via onze frequenties een kerkdienst uit. Deze dienst wordt dit keer rechtstreeks uitgezonden vanuit de Ger. kerk Vrijgemaakt “De Kandelaar” in Stadskanaal. In deze dienst gaat voor Ds. van Zuylekom. Om 06.00 uur eerst onze Praise en Gospel programma’s ” Reyoice ” en vanaf 08.00 uur “Gain end of Zwet” gepresenteerd door Wim Zeeman.

Kerkdienst op radio vanuit de Oosterkade kerk

RTV1 – Zondag 5 maart zenden we om half 10 een dienst uit, vanuit de Hervormde gemeente Nieuw Stadskanaal aan de Oosterkade. In deze dienst gaat voor Ds A. Lagendijk uit Onstwedde. Zondagmorgen om 06.00 uur, starten we de ochtend met 2 uur Gospel en Praise samengesteld door Arnold Jeuring. Om 08.00 uur ” Gain end of Zwet ” presentatie Wim Zeeman.

Into the desert bij Baptisten in Nieuw Buinen

NIEUW BUINEN – Een dienst die gaat over het leven in de woestijn, en dan wel onze eigen ‘woestijn’. Deze wordt gehouden op 5 maart om 19.30 uur bij Bapistengemeente Nieuw-Buinen. Charles Campbell, die voor de tweede keer komt spreken bij ‘InSight’, zal de bezoekers meenemen en vertellen hoe om te gaan met deze strijd. Muziek van o.a. Hillsong, Kari Jobe, Gateway Worship en Jesus Culture.

Tweede kans kleding Nieuw-Buinen

NIEUW BUINEN – Woensdag 1 maart is de 2e kans kleding van de Baptisten Gemeente Nieuw-Buinen weer geopend.

Er is weer een collectie mooie kleding voor de komende tijd beschikbaar. Daarnaast is er gelegenheid voor een gezellig momentje, een gesprekje met een kopje koffie of thee. U bent welkom in de kerk aan het Dwarsdiep 9 in Nieuw-Buinen. Het begint om 9.00 uur.

Kerkdienst vanuit de Lichtbaken in Stadskanaal

STADSKANAAL – Zondagmorgen 26 februari zenden we een kerkdienst uit vanuit de Chr. Gereformeerde Kerk “Het Lichtbaken” in Stadskanaal. In deze dienst gaat voor Ds J.G.Kortleven uit Noordseschut. Vanaf zes uur kunt u op RTV1 luisteren naar Gospel en Praise. Om acht uur ” Gain end of Zwet ” gepresenteerd door Wim Zeeman. Om negen uur, neemt het zondagmorgen kerkteam het over. Techniek deze morgen is in handen van Gert Wubs en de presentatie doet Wim Gelling.

Radiokerkdienst vanuit de Semstraatkerk

RTV1 – Zondag zendt RTV1 vanaf half tien een radio-kerkdienst uit, die eerder is opgenomen in de Semstraatkerk in Stadskanaal. In deze dienst ging voor Ds. D. Wams. Voor de vroege vogels beginnen we al om 06.00 uur met non-stop Gospel en praise. Vanaf 09.00 uur presenteert, Wim Zeeman het programma “Gain end of Zwet “. Je hoort RTV1 op 106.9 en 105.3 FM in de ether.