Alle berichten met: Entree

Nieuw vloer vanBeresteyn

VEENDAM – Het cultuurcentrum vanBeresteyn in het hartje van Veendam krijgt een nieuwe vloer. Op maandag zes augustus gaat het werk hiervoor beginnen. Vanwege de verbouwing wordt de hoofdingang tijdelijk verplaatst naar de zijkant, bij het hertenkamp.
Deze tijdelijke ingang geldt voor alle bezoekers van het multifunctionele gebouw. Dus voor zowel het theater, de bibliotheek en de Rabobank.┬á– (F: RTV1)

Entree vanBeresteyn moet op de schop

VEENDAM – Het cultuurcentrum vanBeresteyn wil graag een nieuwe ingang. Dit om de koude wind buiten te houden. De wens is om een zogeheten tochtportaal aan te leggen met een overkapping. Ook de entree voor minder validen moet verbeteren. De huidige receptie moet gelijktijdig veranderen in een multifunctionele balie voor alle medewerkers.

Totale kosten zijn geraamd op 150.000 euro. Door de verbeteringen kan de energienota jaarlijks met 3000 euro omlaag. – (F: RTV1- Marc Dol)