Vrijwilligers gezocht!

Op zoek naar een leuke, boeiende hobby? Verzot op radio, techniek of internet??

Dan kunnen wij je hulp goed gebruiken! RTV Stadskanaal is altijd op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde medewerkers. We kunnen je hulp gebruiken voor presentatie, (locatie)techniek, redactiewerkzaamheden, maar ook op allerlei andere gebieden.

Bij RTV Stadskanaal maken we iedere dag radio voor en door de gemeente Stadskanaal. Dat doen we met allemaal vrijwilligers, die het leuk vinden om andere mensen op de hoogte te houden van alles wat in de gemeente speelt, maar bijvoorbeeld ook die hun kennis over een bepaald onderwerp graag willen verspreiden. Bij onze lokale omroep hebben we, naast een lekker luisterend raamprogramma, ook ruimte voor doelgroepradio; waarin een bepaald onderwerp of muziekstroming centraal staat.

Ook evenementen in de regio worden belicht; we zijn regelmatig te gast bij een evenement waar we verslag van doen. Voor al dat werk hebben we mensen nodig. Ook voor programma’s die we in de toekomst graag willen ontwikkelen; bijvoorbeeld een dagelijks nieuwsprogramma. Ook voor onze, goed bezochte, website kunnen we mensen gebruiken die artikelen willen schrijven.

Op dit moment zijn we dus op zoek naar:

  • Presentatoren
  • Technici
  • Locatietechnici
  • Locatieverslaggevers
  • Webredacteuren
  • Redactieleden voor een nieuwsprogramma
  • Bestuurders / acquisiteurs

Maar ook mensen die willen helpen bij uitzendingen (regie, bijvoorbeeld) of in de kantine zijn van harte welkom!

Wat bieden wij:

Een leuke vrijetijdsbesteding bij een gezellige omroep. Je doet contacten op binnen de gemeente, en wellicht zijn wij een leuke opstap in je verdere (media)carrière. Ook werken we samen met collega omroepen, dus ook daar kun je eens binnen kijken. Ook staat vrijwilligerswerk bij een omroep altijd prima op je CV. Leeftijd maakt niet uit, onze jongste vrijwilliger is 14; de oudste 70+. Iedereen is welkom om eens te komen praten!

Dus: heb je interesse?? Mail dan naar: johan@rtvstadskanaal.nl en we gaan graag even met je in gesprek!

uncle-sam-we-want-you1