Site pictogram RTV1

Studieavonden met Kees Goedhart

K. Goedhart

NIEUW BUINEN – Kees Goedhart zal weer een reeks van 4 studieavonden verzorgen binnen de Baptisten gemeente Nieuw-Buinen. Kees Goedhart is een Nederlandse bestuurder, voorganger, schrijver en zendeling. Hij is voorzitter geweest van de Stichting Opwekking en was daarnaast veertig jaar lang directeur van Stichting Zending en Gemeente.

Kees kwam op achttienjarige leeftijd in Amsterdam tot bekering tot het christelijke geloof. Hij voegde zich daarna bij de opwekkingsbeweging Stromen van Kracht en trok al predikend door Noord-Holland.
Hij is getrouwd met Fieke Emeis. Goedhart predikte onder de Oost-Europese vluchtelingen en kwamen er enkele kerkelijke gemeentes tot stand. Daarna vertrokken zij naar Zuid-Amerika.Daarna vestigde hij zich met zijn gezin op Saint Lucia.  In februari 1969 keerden zij terug naar Nederland. Hij is één van de vaste sprekers sinds de eerste pinksterconferentie van Stichting Opwekking. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker binnen evangelisch en pinkster-Nederland en schreef hij verscheidene christelijke boeken

Deelname aan de avond kost € 3,= per persoon. De avonden beginnen om 20:00 uur.  Rond 21:15 uur wordt er afgerond en dan is er nog gelegenheid voor ontmoeting met koffie & thee. Aanmelden  voor 1 of meerdere avonden kan via de website van de gemeente. http://www.baptisten-nieuwbuinen.nl/studieavonden-met-kees-goedhart/ Als u vragen heeft over deze cursus kunt u een mail sturen naar Rieanne Kwant,  onderwijs@baptisten-nieuwbuinen.nl.

Mobiele versie afsluiten