Site pictogram RTV1

Bibliotheek Musselkanaal gaat weer open

Foto: Biblionet Groningen

MUSSELKANAAL – De afgelopen weken openden de eerste bibliotheken in Oost-Groningen weer de deuren. Blije bibliotheekleden konden niet wachten om een nieuwe voorraad boeken te lenen. Maandag 8 juni kunnen bibliotheekleden ook weer terecht in de bibliotheek van Musselkanaal.

Om de veiligheid te kunnen waarborgen, gaan de bibliotheken van Biblionet Groningen gefaseerd open. Dat betekent dat de bibliotheken niet allemaal tegelijk open gaan en dat het aanbod in stappen terugkomt. In de bibliotheken is het op dit moment alleen mogelijk om materialen te lenen en in te leveren.

Bibliotheek Musselkanaal

Maandag 8 juni opent Bibliotheek Musselkanaal weer de deuren. Bibliotheekleden kunnen vanaf deze datum terecht voor het lenen en inleveren van materialen.

De tijdelijke openingstijden van Bibliotheek Musselkanaal zijn:

Op biblionetgroningen.nl/onze-bibliotheken-gaan-weer-open vind je per bibliotheek de tijdelijke openingstijden en het maximale aantal bezoekers dat is toegestaan.

Veiligheidsmaatregelen

Veiligheid staat voorop, dus houdt Biblionet Groningen zich aan de richtlijnen uit het protocol voor de bibliothekensector.

Dit zijn de richtlijnen:

(ingezonden)

Mobiele versie afsluiten