Direct naar de inhoud.

Getuigen gezocht van beroving in Stadskanaal

  • door:
  • op:

Image00002STADSKANAAL – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving zaterdagmorgen 31 augustus van een 60-jarige vrouw op de Lange Raai in Stadskanaal. Het slechtziende slachtoffer liep daarbij verwondingen aan haar gezicht en een been op.

De vrouw wilde omstreeks half tien op haar fiets stappen nadat ze de C1000-supermarkt had bezocht. Ze werd tegengehouden door twee jongens. Doordat de jongens de bagagedrager van de fiets vastgrepen viel de vrouw en kwam ze hard met haar gezicht op de grond terecht. Een van de daders probeerde vervolgens de tas van het slachtoffer te pakken. Dat mislukte waarna omstanders zich over de vrouw ontfermden en de jongens wegrenden.

Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling stellen. Haar bril raakte vernield, haar fiets beschadigd. De vrouw deed donderdag aangifte bij de politie.

De politie vermoedt dat de daders deel uitmaken van een groepje jongeren dat zich vaker bij de supermarkt ophoudt. Getuigen of mensen met informatie worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal