Direct naar de inhoud.

Adverteren

Waarom adverteren op RTV1?
Adverteren op RTV 1 levert resultaat. Bereik hebben we gegarandeerd, zowel met onze radio zender, via ons televisiekanaal als online, en voor de nodige impact kunnen we zorgen. Wij maken samen met u reclame waarmee u zich kunt onderscheiden. Ieder bedrijf kan dat. Ieder bedrijf is anders, en daarmee ook de marketing. Wij kunnen u daarmee helpen. Uw doelgroep verandert, of u ziet nieuwe kansen.

Wij denken met u mee over de ontwikkeling van uw reclamecampagne, de productie en planning. Van begin tot eind. Bij RTV 1 valt het concept van lokaal nieuws, live-radiostreaming, televisie uitzendingen, YouTube, Facebook en Twitter samen. Bereik ook uw publiek met RTV 1! Wij zitten bij u aan tafel om samen uw markt en doelgroep te ontdekken en te onderzoeken.

Bereik van RTV1.
• RTV 1 bereikt ongeveer 110.000 mensen in het bovengenoemde gebied.
• RTV 1 website heeft meer dan 5.000 bezoekers per dag!
• Facebookpagina met meer dan 3.000 volgers.
• Youtubekanaal met vele volgers

Naamsbekendheid, maar wat dan nog meer?

Meten is Weten
Omdat je online adverteren gemakkelijk kunt meten, levert dit voor u als ondernemer diverse voordelen op. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijker een advertentie aanpassen als u reclame campagne niet goed aanslaat bij uw potentiële doelgroep. Het helpt u om resultaten te meten, effectief met reclame bezig te zijn en uw klantgedrag te monitoren.

Bijvoorbeeld;
– Hoe vaak worden uw online advertentie vertoond.
– Hoeveel bezoekers klikken door op uw advertenties.
– Op welke zoekwoorden zoekt de bezoeker.
– Zo kunt u zien welke advertentie voor uw bedrijf het beste werken.

Online adverteren biedt u als ondernemer ongekend veel mogelijkheden. U kunt uw bedrijf onder een breed publiek bekendmaken. Bovendien kun u uw merk op de kaart zetten door relevante zoekwoorden te gebruiken.

Online advertenties zijn uitstekend geschikt om nieuwe producten onder de aandacht te brengen. Daarmee zijn er meer mogelijkheden dan u denkt. Welke manier van online adverteren gaat u inschakelen om ook online succesvol zijn?

Hieronder volgt een overzicht van overige mogelijkheden om online te adverteren;
– Google Adwords
– Facebook Adverteren
– Youtube adverteren
– Twitter

Dit zijn enkele mogelijkheden om online te adverteren. Wilt u meer weten of wilt met uw bedrijf online adverteren? Stuur dan een bericht via het contactformulier op de pagina contact.

Datum 15 juli 2023 Martijn Prins


-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal