Direct naar de inhoud.

Uitzending gemist televisie

RTV1 maakt verschillende programma’s op haar televisiekanaal. Klik hier onder op een programma om naar de pagina te gaan en de uitzendingen te bekijken.

1 op Maandag

Dit programma duurt een kwartier en de presentatoren René en Karin (wekelijkse wisseling) houden u op de hoogte van het laatste nieuws, sportuitslagen en activiteiten in de regio. Dit nieuwsprogramma is elke maandag te zien op RTV1.

1 op Vrijdag

De wekelijkse live talkshow ‘1 op Vrijdag’ wordt elke vrijdag uitgezonden vanaf 19.00u. Rutger zit wekelijks bovenop het nieuws en ontvangt gasten die met dit nieuws te maken hebben. Dit nieuwsprogramma is elke vrijdag te zien op RTV1

Blueprint

Sinds 1998 presenteert Thomas Kaldijk het roots programma Blueprint met een mix van americana, soul, blues, country en rock ’n roll; kortom roots muziek met hart en ziel uit heden en verleden”.
Elke maand komen er live artiesten spelen in het radioprogramma. Deze optredens worden opgenomen met beeld en geluid en elke zondagmiddag om 14.00u uitgezonden op RTV1.

Het Artiestenfestival

Een landelijk podium voor onbekend talent naast bekend talent. Dat is de insteek van Het Artiesten Festival. Vakkundig gepresenteerd door Franky Stardust met backstage interviews van Joseph Plat.

Het Randgesprek

Gertjan of Rolinda gaat in gesprek met een veenkoloniaal met een bijzonder verhaal.

Muziek op 1

Muziek op 1 is het muziekprogramma voor de lokale en/of startende artiesten. Wat begon als coronaproject waarin de artiesten thuis een nummer opname is uitgegroeid tot een heus podiumprogramma.

Stevens Podiumgasten

Een muziekprogramma voor liefhebbers van het Nederlandstalige lied. Jeroen Stevens presenteert wekelijks het muzikale programma op zaterdagavond op RTV1.

Overig

Alle evenementen waar RTV1 bij is, alle andere programma’s van RTV1.

 

Datum 11 maart 2024 Arjan Nijmeijer


-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal