Nieuws

Secret Forest Festival in de modder, maar bezoekers blijven genieten

14 juli 2024

STADSKANAAL – Uitkijken waar je je voeten neerzet, want anders kon het zomaar zo zijn dat je je schoen kwijt was. Die zorgen hadden de bezoekers van het Secret Forest Festival in Stadskanaal zaterdag. Het festival in de bossen van Knoal haalde weer tienduizend bezoekers, maar daar moest met man en macht gewerkt worden om hen op een zo droog mogelijk terrein te laten feesten.

Grote witte hond op picknicktafel is wereldberoemd in Valthermond

14 juli 2024

VALTHERMOND – Als je Valthermond in of uit rijdt is de kans groot dat Astor je gezien heeft. De grote bouvier slijt dagelijks uren op zijn picknicktafel bij de rotonde aan de N379 en is zo beroemd in eigen dorp.
Astor ligt zo vaak op de picknicktafel aan de Drentse Mondenweg, dat de bouvier ook op Google Maps in de voortuin te zien is. Ron: ‘Overal waar ik kom beginnen ze over Astor. ‘Oh, is dat de hond van de picknicktafel?’, zeggen ze dan. Hij is een echte BN’er.’

26-jarige raakt gewond na incident met automobilist

12 juli 2024

VEENDAM – In de nacht van donderdag of vrijdag is er een incident geweest aan de J.G. Pinksterstraat in Veendam. De politie kwam ter plaatse voor een melding tussen voor een ongeval tussen een automobilist en een voetganger. Een 26-jarige man uit Veendam raakte daarbij gewond, aldus de politie tegen RTV1.
Naast het ongeval was er ook wat onenigheid tussen betrokkenen die om het ongeval heen stonden. De politie heeft dit gesust en is uiteindelijk vertrokken.
De voetganger is afgevoerd met de ambulance met onbekende letsel.

Zussen Gremmer uit Stadskanaal naar European Twirling Cup in Kroatië

12 juli 2024

STADSKANAAL – Deze week is een bijzonder moment aangebroken voor de zussen Syrin en Jaël Gremmer, die deelnemen aan de European Twirling Cup in Kroatië. Wat dit avontuur extra speciaal maakt, is dat hun moeder Carin ook mee mag als coach. Het jongste zusje van de familie, ook een twirlster, kwam helaas niet door de selecties maar is erg trots op haar zussen.
Lees het hele verhaal op onze website www.rtveen.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal