Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

N34 bij Klijndijk komende twee weekenden dicht

Een bord langs de N34 die de werkzaamheden aangeeft. F: Persbureau Drenthe

KLIJNDIJK – De N34 tussen Exloo en Emmen-Noord is komend weekend in beide richtingen dicht. Er wordt gewerkt aan de nieuwe op- en afritten bij Klijndijk. Een week later worden de werkzaamheden afgerond. Vanaf vrijdagavond 18.00 uur moet verkeer omrijden. Maandagochtend 06.00 zitten de frees- en asfalteringswerkzaamheden er op voor dat weekend.

Omleiding

Weggebruikers worden met borden omgeleid. Verkeer uit het zuiden kan via provinciale wegen naar Beilen/Drachten (N381), Schoonloo (N376) en Borger (N374) omrijden om in Borger en Groningen te komen.

Automobilisten uit noordelijke richting met de bestemming Klijndijk/Emmen kunnen gebruikmaken van de provinciale wegen richting Schoonloo (N374), Sleen (N376) en Emmen (N381). Busreizigers moeten vanwege de omleiding ook rekening houden met andere reistijden.

Tweede sluiting

Een week later is de N34 opnieuw dicht, tussen Exloo en de Frieslandroute (N381). Dan is aannemer Avitec van vrijdagavond tot maandagochtend bezig met de afrondende werkzaamheden aan de op- en afritten bij Klijndijk.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.