Direct naar de inhoud.

Jeugd vermaakt zich met springen van brug, buurt ergert zich

 • door:
 • op:
Jeugd springt van de burg af in Wildervank F: Peter Panneman

WILDERVANK – Het smalle bruggetje tussen de Kleine- en Grote Zilverreiger in Langebosch te Wildervank is momenteel met de huidige tropische temperaturen het decor van veel jeugd. Het bruggetje fungeert momenteel als duikplank voor het “Bruggetje springen” om vervolgens het verfrissende water in te duiken. Dit alles tot ongenoegen van een groot aantal omwonenden.

‘Het is niet normaal wat zich hier dagelijks afspeelt. Ze hinderen niet alleen de doorgang op de brug, wettelijk gezien mag het ook niet’, aldus een buurtbewoner aan de Kleine Zilverreiger. Daarnaast voelt de buurt zich ook niet serieus genomen door de politie en de gemeente. Daarnaast vragen de bewoners zich af waarom de jeugd niet naar het Borgerswold gaat.

14 reacties op “Jeugd vermaakt zich met springen van brug, buurt ergert zich”

 1. We kunnen ook overal over zeiken
  Liever dat ze dat doen als overal overlast veroorzaken
  Denk dat daar paar mensen nooit jong zijn geweest

 2. Wat een leuke buren daar. Ze zouden de jongeren een glaasje ranja moeten brengen in plaats van zelf ze azijnfles leeg te zuipen.

 3. Laat die kinderen toch ook eens plezier maken buiten, zo lang is het niet heet. Voor je het weet, is het weer koud en zitten ze weer hele dagen voor tv of achter de pc binnen.
  Buiten zijn en zwemmen, goed voor hun gezondheid en beter dan de boel vernielen.

 4. Bizar hoe de hitte sommige hersens kan aantasten, ze nemen openlijk geen drugs zoals alcohol e.d, Vandaliseren niet, vallen mensen niet lastig, neen ze nemen herhaaldelijk een duik in natuurlijk water. Bizar dat dit sociale gedrag als een misdaad wordt gezien…

 5. Wat jammer dat er zoveel ophef is over jongeren die zich vermaken. Het is ook niet snel goed mij sommige mensen. Als ze iets zouden vernielen dan heb je recht van spreken. Nu gewoon lekker laten genieten van het zwemmen/springen.

 6. Laat ze lekker genieten! Pak een stoel en kijk ernaar! We zijn toch allemaal jong geweest! Het feit dat ze zich kunnen vermaken met een bruggetje en water geeft hoop! Kinderen moeten kind kunnen zijn!
  Ik ben trouwens bang, dat de prijs van azijn gaat stijgen met al dat gezeik! Wordt een dure pies!

 7. Iedereen die buren betichten van azijn en geen jeugd hebben gehad. Hier in de buurt is ook zo’n brug daar misdragen de jongeren zich. Omwonenden worden getreiterd, de brug kun je niet meer over enz enz. Verkeerd en ingestudeerd reageren is ook azijnpissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-