Direct naar de inhoud.

Jeugd vermaakt zich met springen van brug, buurt ergert zich

  • door:
  • op:
Jeugd springt van de burg af in Wildervank F: Peter Panneman

WILDERVANK – Het smalle bruggetje tussen de Kleine- en Grote Zilverreiger in Langebosch te Wildervank is momenteel met de huidige tropische temperaturen het decor van veel jeugd. Het bruggetje fungeert momenteel als duikplank voor het “Bruggetje springen” om vervolgens het verfrissende water in te duiken. Dit alles tot ongenoegen van een groot aantal omwonenden.

‘Het is niet normaal wat zich hier dagelijks afspeelt. Ze hinderen niet alleen de doorgang op de brug, wettelijk gezien mag het ook niet’, aldus een buurtbewoner aan de Kleine Zilverreiger. Daarnaast voelt de buurt zich ook niet serieus genomen door de politie en de gemeente. Daarnaast vragen de bewoners zich af waarom de jeugd niet naar het Borgerswold gaat.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal